RAHSIA BAGAIMANA INGIN EXPORT DI SHOPEE

Strategi Bagaimana Ingin Jual Barang di Shopee Thailand & Singapura akan dibongkarkan dalam program online learning ini

"KENAPA NAK KENA JUAL DI PLATFORM SHOPEE SINGAPORE/THAILAND NI? "


JOM KITA COMPARE HARGA DI SINGAPORE DENGAN HARGA DI MALAYSIA

Alitea 5in1 Tongkat Ali

Beza tak harga dengan kedai di Malaysia ??? Hehe ni kalau barang camnih ambil di kedai runcit baru dalam RM15.Untung korang boleh kira berapa ganda boleh dapatla ya

HARGA RM? $15.44 = RM54.04

Aik Cheong Kopi O Original

Nak tau harga dalam RINGGIT MALAYSIA dalam Shopee Singapore??

Contoh harga dalam gambar $24.60 = RM86.10

RM86.10??? WOW!! macam mana dekat pasaran Singapore boleh smpai RM86.10

Farm Fresh Kurma Milk

 

 

 

Kalau susu farm fresh dekat Tesco,berapa agaknya kalau beli dekat sana.Baru dalam RM 5-7????????????

 

Tapi harga dalam Shope Singapore = RM97.50

Ok so dah fahamkan kenapa saya nak kita jual  terus kat Shopee Singapore.Tapi bukan Shopee ada buat jugak ke program International Shopee Platform.Kenapa tak jual kat sana je??Sama jekan? 

 

Korang tahu tak kalau Shopee tahu rahsia nih silap2 diorang pun pening nak cari makan lepas2 nih

 

Hah! Ini yang saya nak cerita ni!

Masa saya mula-mula dapat dulu invitation nih saya seronok sangat tak tahu nak cakap apa!Ingat bila dah dapat invitation nih boleh dapat nih bolehla rasa duit Dolar Singapore or Thailand Baht pulak.

So dapatla order-order dari Singapore yang buat order di Shopee saya dan setiap sehari mesti ada je order masuk dari sana tapi suatu hari saya terfikir untuk lihat sendiri barangan saya di Singapore.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuba tengok berapa harga dalam Singapore mereka jual di sana,  3X GANDA HARGA DARI SAYA JUAL DI SHOPEE SAYA DI MALAYSIA. Yang sedihnya jika terjual dari shopee saya ,saya hanya dapat dalam RM sahaja.Ok saya bagi contoh jika terjual Paste Tomyam 227g dengan harga $6.48 ,saya akan peroleh sales dari Shopee hanya sebanyak RM6.48 sahaja tetapi customer membayar $6.48 dolar Singapore.

Nilai sebenar yang sepatutnya saya dapat ialah RM 22.68 tetapi malangnya saya hanya menumpang akaun di sana sahaja dan saya sendiri takkan dapat berkomunikasi secara terus dengan customer saya dari Singapore.

So selebihnya duit keuntungan pergi mana??

Korang pikerla sendiri ya sebab saya tahu kalau saya teruskan camnih bukan boleh buat apa sebab kita nih bilisan sahaja bagi mereka.

So oleh kerana itu timbullah idea untuk saya buat sendiri Shopee saya di Singapore dan Thailand!  Lagi best! Boleh berurusan terus dengan customer saya sendiri dan paling seronok saya tak gaduh nak main harga sebab kurang pesaing!

Dengan cara ni, saya boleh jual macam-macam dari tempat saya di Shopee saya sendiri even barang di Tesco saya boleh jual sebab kat luar negara mereka bukan boleh jumpa senang2 barang di Tesco Malaysia nih!

Tapi apa yang paling best ialah tahu apa dia??

SAYA DAPAT SALES DALAM DOLAR SINGAPORE $$!!

 

Kenapa saya ajak nak jual di Shopee Singapore/Thailand nih??

11-113343_click-here-button-transparent-
  • Berniaga di Shopee luar negara nih kita akan terhindar dengan pesaingan yang tinggi.Berniaga di Shopee nih problem yang selalu jadi ialah kita terpaksa bersaing dengan bukan setakat agen2 yang lain tapi kitapun terpaksa bersaing dengan HQ jika HQ tak memberi sokongan kepada agen2nya. 

  • Berniaga di Shopee luar negara ini kita tidak risau jika nilai duit kita semakin jatuh kerana jika semakin jatuh maka nilainya akan makin tinggi nilai jualan yang kita peroleh bila kita terjual barang dari luar negara!

  • Berniaga di Shopee luar negara nih kita lagi cepat membesarkan pasaran barangan kita di luar negara.Tahukah anda Thailand merupakan negara kedua terbesar di Asia Tenggara selain Indonesia maka potensi kita lebih besar dan lebih luas untuk marketkan produk kita di sana.Bayangkanlah jikalau kita satu2nya penjual yang jual barang di Shopee sana.

  • Berniaga di Shopee luar negara ini kita akan mudah menjual barangan dari Malaysia.Tak percaya??Tahukah anda di Thailand kajian survey menunjukkan lebih 65% dari penduduk Thailand lebih gemar mencari barangan makanan dari Malaysia!So nih potensi untuk produk-produk IKS dari Malaysia untuk jual produk mereka di negara sana pulak.

  • Berniaga di Shopee luar negara ini kita boleh jual barangan-barangan yang kita jumpa di kedai runcit je.Tak percaya lagi??Nanti saya tunjukkan bukti2nya ya di bawah.Semua barang-barang nih saya ambil gambar dan letak di Shopee Thailand saya dan tunggu order setiap hari masuk j dan bila ada order saya beli di kedai runcit dan hantar terus ke Thailand.

  • Berniaga di Shopee luar negara ini kita tak perlu keluar modal tinggi2 untuk pasarkan.Tak perlu keluar modal untuk FB ads atau tunggu kementerian MITI pasarkan produk kita di sana baru boleh ada sales.Sama jugak macam di Shopee Malaysia kita tunggu je Shopee tolong promotekan time campaign or kalau nak lagi cepat jalan klik Boost je or buat marketing ads.Dah siap buat semua tuh tunggu je order masuk!

  • Berniaga di Shopee luar negara ini tentunya yang paling menarik ialah orang lain dapat jualan dalam Ringgit Malaysia tapi kita dapat jualan dalam Thailand Bath atau Dolar Singapore.Contoh jual 1 barang untung $5 Dolar Singapore.Kalau 5 barang terjual sehari dah $25 Dolar.Kalau setiap hari dapat sebulan ha korang kirala sendiri sama tak dengan gaji or pendapatan hasil yang korang dapat sekarang.

 
 
 

Di bawah saya sertakan beberapa testimonial hasil pendapatan seharian saya jual di Shopee Thailand

Semua nih saya jumpa kat kedai runcit belakang rumah saya…

Modal pun kecik je guna...

Tapi jual dalam nilai Baht

Tahukan nilai Baht sekarang lagi tinggi dari Malaysia?

Meh saya share jumlah hasil sales saya dalam bulan 3 sepanjang saya jual di Shopee Thailand

 

 

 

 

 

 

....

 

Kalau tukar ke dalam nilai RM baru nak dekat dalam RM 20,000 dalam 3 bulan…

 

 

 

 

 

So nak tengok saja ke saya boleh buat sales sorang2 banyak nih??

Hah!! Dalam group panduan ini, saya dah tulis dan buat video siap-siap. Panduan secara langkah demi langkah, dari mula buat akaun shopee, cara penghantaran , kos pos , cara listing barang cara cepat ,software untuk buat research produk dan tips rahsia bagaimana ingin dapat sales setiap hari dalam Singapore dolar atau Thailand Baht!Complete habis!

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam group panduan ini mengikut modul..

TOPIC SHOPEE SINGAPORE & THAILAND

 

  • Cara untuk install akaun Shopee Thai & Singapore

  • Cara untuk kita masukkan maklumat di setiap akaun negara masing-masing

  • Cara untuk chat seller luar negara di setiap akaun negara masing-masing

  • Cara untuk research produk di Shopee luar negara

  • Cara untuk mendaftar untuk penghantaran murah ke luar negara

  • Cara untuk postage ke warehouse Thailand atau Customer Singapore​

 

TOPIC MARKETING SHOPEE​

  • Cara untuk boost dan automatic boost

  • Cara betul untuk deco profile kedai mengikut negara masing-masing

  • Cara HACK untuk mendapat pelanggan dalam masa 7 hari

  • Cara menggunakan marketing ads dengan betul di setiap akaun negara masing-masing

11-113343_click-here-button-transparent-

Ada bonus tak kalau saya join program nih?

Of course lah ada. Nak tahu apa yang akan anda dapat? 

1. SUBSCRIPTION AUTOBOOST SHOPEE 3 BULAN [PERCUMA]

2.TELEGRAM SUPPORT

3.FACEBOOK SUPPORT

4.3 LUBUK STORE BARANGAN MALAYSIA AKAN DIBONGKARKAN[PERCUMA]

Tawaran-tawaran di atas ini bernilai lebih daripada RM150! Saya berikan PERCUMA sahaja kepada anda! Tetapi cepat kerana ini adalah TAWARAN yang TERHAD untuk HARI INI sahaja!

Hi,

Saya Coach JJ

Hai.Saya Azizul tapi student dan kenalan saya lebih gemar memanggil saya Coach JJ.Saya telah berkecimpung dalam dunia online lebih 8 tahun dan kebanyakannya saya lebih fokus kepada cara menjana pendapatan di Shopee.Tetapi sepanjang pengalaman saya di dalam Eksport saya nampak potensi sebenar bermula pada tahun 2019 dan sehingga kini saya dapati masih ramai yang tidak tahu rahsia sebenar dan potensi untuk membuat eksport ke luar negara.

Shopee Online Expert dengan

8 Tahun Pengalaman Profesional di dalam Bisnes Online.

Sebelum tuh elok saya perkenalkan diri saya dulu..

Saya dah jalankan bisnes trading/import (borong barang dari China dan Thailand jual di Malaysia) ni sejak tahun 2016 lagi.Boleh lihat website saya

 

www.pemborongchinathai2u.com

dan

www.pemborongchinathai.com

Tapi sejak kejatuhan nilai duit matawang negara saya terfikir ada tak cara untuk kita berniaga online tetapi kita tak terkesan dengan kejatuhan matawang negara kita.Itula permulaan sebenar bagaimana tercetusnya idea eksport di Shopee dan kemudian saya terfikir untuk eksport ke Singapore pula

Dan apa yang paling menarik sekali walaupun dengan masalah isu Covid yang melanda negara kita sekarang sedikitpun tidak memberi kesan kepada jualan eksport saya kerana mereka di luar negara lagi semangat untuk membeli secara online tambahan lagi mereka pun lockdown seperti kita sekarang.

Kenapa nak share rahsia ini? Tak takut kesan kepada business sendiri ke??

 

Apa yang saya alami sendiri sejak 2 tahun berniaga eksport saya dapati peluang terlalu besar dan saya dapati jika saya tak kongsi rahsia ini tak ada apa yang merugikan saya kerana market terlalu luas.Siapa-siapapun boleh buat jika korang betul-betul nak belajar.Mereka yang di bawah nih semua student2 kami yang dah mula membuat sales di sana.

122586755_208015930756408_40039531721618

122155948_206829190875082_55923756087029

122024251_206562307568437_76945255281085

121516191_204771384414196_44872097852895

120887531_203034171254584_79139615858488

120724148_201945558030112_55896278680963

120736346_201445401413461_83354575371532

MEMPERKENALKAN

11-113343_click-here-button-transparent-

Cepat Bos! Dapatkan Sekarang!

 

Amacam bos? Berminat tak nak dapatkan program e-learning ni?


Ada yuran yang dikenakan.Tapi tidaklah terlalu tinggi seperti di luarkan!

Program panduan ini... beserta bonus tambahan... 
RM59 sahaja!
Harga murah giler ni bos! Ini harga special untuk launching! Lagi 1-2 hari.. saya boleh confirm takkan dapat seperti harga nih lagi!


RM59 sahaja bos! Bos jual 3 kali dalam dolar singapore sahaja pun.. sudah boleh untung dan cover kos program panduan ni!
Bos klik gambar dibawah ni untuk order dan dapatkan program online ini sekarang

Saya beri akses serta merta kepada anda dengan Harga Istimewa Gila sebanyak RM59 sahaja. Sila dapatkannya sebelum harganya saya naikkan semula!

 

 

 

Hanya RM150

RM59 sahaja

WHATSAPP.jpg

​Jangan fikir-fikir lagi, anda perlu klik dan lakukan tempahan SEKARANG juga sebelum terlambat. Lakukan keputusan yang sekurang-kurangnya memberi penyelesaian kepada masalah kewangan anda.Juga, anda tidak perlu risau kerana anda akan mempunyai 1 ilmu yang pertama kali diperkenalkan di Malaysia, saya boleh gerenti tiada lagi sifu/coach/cikgu yang betul2 pernah bongkarkan rahsia saya ini. Saya akan menggunakan sepenuh ilmu dan pengalaman yang telah saya pelajari dan saya akan kongsi 100% apa yang saya tahu tentang dunia eksport shopee ini. Saya tak nak anda perlu meredah 'hutan belantara' dan ranjau yang pernah dihadapi saya selama bertahun-tahun selama ini. Jadi, apa anda perlu anda risau lagi tentang pendaftaran program. Pembelajaran anda adalah pasti tidak akan merugikan!

Akhir kata, sebelum kita berpisah buat selama-lamanya, saya ingin anda tutup mata dan bayangkan kehidupan anda selepas berjaya membuat duit dengan menjana income dolar singapore atau Thailand Baht selepas ini. Jika anda tidak kisah dengan kehidupan diri anda sendiri, bayangkan bagaimana duit yang hasil dari income eksport ini ini akan memberikan segala kemudahan dan menjamin masa depan anak-anak anda dan isteri/suami anda. Beranikah anda mengambil risiko untuk melepaskan peluang di depan mata ini semata-mata kerana risau kehilangan wang sebanyak RM59?

Jadi, fikirkan lah....

Semoga anda berjaya,
 


Coach JJ

NOTA PENTING : INI BUKAN IALAH EBOOK YANG JIKA ADA MASALAH TAK FAHAM TAK TAHU NAK TANYA SIAPA ATAU SEKADAR GROUP FACEBOOK YANG JIKA ANDA ADA MASALAH HANYA BOLEH POSTING DI FACEBOOK.PROGRAM INI ADALAH E-ONLINE COURSES DI MANA ANDA ADA MASALAH BOLEH TANYA SAYA SENDIRI ATAU TEAM SUPPORT SECARA PERSONAL ATAU DI GROUP TELEGRAM.BERMAKSUD ANDA ADA MASALAH BOLEH MAKLUMKAN KEPADA KAMI UNTUK KITA SAMA-SAMA BINCANGKAN MASALAH ANDA SECARA LIFETIME.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now